GRAAFMACHINE VAN JAN KWADE & SOHN OMGEDOOPT TOT SBM 9.0C

| De Duitse firma Jan Kwade & Sohn ontving in december afgelopen jaar haar derde spoelboormast. Deze specialist uit Ringe gaf nieuw leven aan een jongebruikte graafmachine en kan met de Conrad SBM 9.0C weer stappen zetten.

JKS Jan Kwade & Sohn GmbH uit Duitsland, opgericht in 1890, kan inmiddels terugkijken op meer dan 130 jaar bedrijfsgeschiedenis. En dat is indrukwekkend, zelfs voor Conrad begrippen. Het klassieke bouw- en GWW-bedrijf ontwikkelde zich in al die jaren tot een flexibele en veelzijdige bouwdienstverlener en dienstverlener. Onze langrdurige relatie is gestoeld op wederzijds respect en openheid en zo werd vlak voordat het jaar 2021 eindigde de derde spoelboormast, een Conrad SBM 9.0C, toegevoegd aan het assortiment.

De spoelboormast SBM 9.0C maakt van de bestaande graafmachine en de hoofdboom een optimale booropstelling. Met deze spoelboormachine is het mogelijk goed gepositioneerd over damwanden heen, of op dieper of hoger gelegen vlakken, te boren.Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld