Dit is Conrad

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Nederland met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Conrad Stanen Zull 2000

Onze kernwaarden

 • Tool
  Solid

  Altijd de hoogste kwaliteit leveren, oer-hollandse degelijkheid en vakmanschap, gecombineerd met high-tech mogelijkheden.

 • Tool
  Driven

  Gedreven door techniek, door vooruitgang. Gepassioneerd in het ontwikkelen van de beste producten op de internationale markt.

 • Tool
  Custom

  Maatwerk betekent voor Conrad continu innoveren. Installaties die passen als een maatpak, dat is custom voor Conrad.

 • Tool
  Powered

  De platte organisatie van Conrad betekent voor u: snelheid, daadkracht en betrokkenheid, van het eerste design tot aan het onderhoud.

Historie

Conrad Stanen is een organisatie met historie, met de poten stevig in de Nederlandse klei. Dit prachtige innovatieve bedrijf, dat gespecialiseerd is in het design en de ontwikkeling van verticale grondboorinstallaties, bestaat inmiddels ruim 100 jaar.

Conrad maakte in het verleden deel uit van het grote Stork concern dat met haar kranen internationaal opereerde en bekend stond als zeer vooruitstrevend. Na een afsplitsing met de bedrijfstak grondboormachines werd het eerst onder de naam Kuiken N.V. in Emmeloord voortgezet om uiteindelijk in 1990 zelfstandig verder te gaan onder de leiding van Aad Schilperoord, die nog altijd dicht bij de organisatie betrokken is. Sinds 2009 is Bram Muurlink directeur en eigenaar. Met zijn jarenlange ervaring binnen de organisatie en zijn liefde voor techniek en innovatie heeft hij Conrad door kunnen ontwikkelen tot de internationale organisatie die er vandaag staat.

Conrad Stanen historie grondboor

Onze aanpak

Kwaliteitsbeheersing vanaf het design

Inspelen op, en voorlopen in de continue ontwikkeling van de bedrijfstak, de wil om het steeds weer beter te doen; die zaken maken Conrad de innovatieve en succesvolle organisatie die het is. Met kernwaarden als nuchterheid, maatwerk, daadkracht en innovatie, weet Conrad hoe het meerwaarde biedt in het internationale werkveld. Hoe we dat aanpakken?

Training boormeesters

De boormachine dient zo efficiënt mogelijk te functioneren. Door bij de aflevering van de machine gezamenlijk met Conrad één of meerdere proefboringen uit te voeren met daarbij uitgebreide bedieningsinstructie tijdens uw eerste boringen doen u boorspecialisten snel kennis op. Binnen enkele trainingen is uw boormeester in staat de boorwerkzaamheden zelfstandig te verrichten.

Service en onderhoud

Na de levering van een boormachine houdt het bij ons niet op. Om de machine ook in de toekomst hoog productief te houden, staat Conrad voor een directe en klantvriendelijke service met daarbij een professionele ondersteuning. Wij ontzorgen u, wanneer gewenst, volledig in het onderhoud van uw aangekochte installatie.

Benieuwd naar onze producten?

We zijn trots op ons productaanbod dat bestaat uit de meeste geavanceerde verticale grondboorinstallaties en toebehoren. Al meer dan een eeuw lang wordt elke machine die Conrad oplevert op maat ontwikkeld.

Ontdek onze producten
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld