de en nl Contact

Portfolio

Conrad heeft de mogelijkheid dagelijks te werken met de leidende boorbedrijven van over de hele wereld. We zijn er trots op dat we een belangrijke schakel zijn in de meest omvangrijke geothermie- en bouwprojecten. In ons portfolio delen we een selectie van deze projecten en cases. Elke dag weer werken we met passie en aandacht aan de realisatie van nieuwe boorinstallaties en hun toebehoren.

SBM 10.0C spoelboormast voor Bronbemaling Schijf

| In december leverden we een nieuwe Conrad spoelboormast SBM 10.0 C aan Bronbemaling Schijf uit Nieuwegein die werd opgebouwd op een ca. 16 Ton zware graafmachine, waarmee in één toer 10 meter geboord kan worden.

SBM 10.0C spoelboormast voor Bronbemaling Schijf

Conrad Combi 300 voor Duitse Thade Gerdes

| Thade Gerdes bohrunternehmen is sinds 1900 een gevestigde naam in Duitsland en daarbuiten. De organisatie koos voor een Conrad Combi 300 die ingezet kan worden voor spoelboren, avegaarboren en pulsboren.

Conrad Combi 300 voor Duitse Thade Gerdes

Conrad KD 53 pulsboorinstallatie voor HMB B.V.

| HMB Groep uit Maasbree nam 13 november de nieuwe boorstelling, de Conrad KD 53, in gebruik. Deze nieuwe boormachine is met name gericht op pulsboringen en biedt HMD de mogelijkheid nu tot 80 m-mv te boren.

Conrad KD 53 pulsboorinstallatie voor HMB  B.V.

spoelboormast SBM 6.0 C voor Walter Clausen

| Eind oktober leverden we een prachtige nieuwe spoelboormast af bij Walter Clausen. Deze spoelboormast op rupsonderstel is vanwege zijn compacte vorm en eenvoudig aan te sturen techniek, uitermate geschikt voor OTO-filters en kleinere bouwplaatsen.

spoelboormast SBM 6.0 C voor Walter Clausen

Conrad SBM 6.0 C voor Eggers

| De Conrad SBM is ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van filters bij bronbemalings projecten. Na ruim 20 jaar doorontwikkelen is deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar

Conrad SBM 6.0 C voor Eggers

Rotatietafel CRT 419 voor Oostenrijkse Spirk

| Deze zomer leverden we een gloednieuwe CRT 419 rotatietafel aan het Oostenrijkse Spirk. Deze rotatietafel werd samen met Spirk verder ontwikkeld voor de plaatsing op een bestaande installatie.

Rotatietafel CRT 419 voor Oostenrijkse Spirk
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
Fax +31 (0)527 61 0194
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

* Verplicht veld