DUITSE MEYER KANAL UND INDUSTRIESERVICE KIEST VOOR SBM 6.0C

| ​Meyer Kanal- und Industrieservice GmbH uit het Duitse Nienburg is sinds afgelopen maand aan de slag met haar nieuwe CONRAD SBM 6.0C. Een spoelboormast die zijn kwaliteiten over de hele wereld bewijst.

Meyer Kanal- und Industrieservice GmbH uit het Duitse Nienburg is al sinds de oprichting van het rioolbedrijf in 1977 een betrouwbare partner voor alles wat met riool- en leidingreiniging, civiele techniek, afwatering en milieudiensten te maken heeft. Afgelopen maand werd de nieuwe spoelboormachine, een Conrad SBM 6.0C in gebruik genomen.

De Conrad SBM-serie is oorspronkelijk ontwikkeld in één toer tien meter lange filters te kunnen plaatsen bij bronbemalingsprojecten. Nu, een paar decennia later zijn onze spoelboormast veel breder inzetbaar. Bestaande graafmachines worden omgebouwd naar een spoelboormachine op maat. In het geval van Meyer werd op de bestaande CAT-graafmachine een vaste, hydraulisch positioneerbare boormast met een slagkracht van 6 meter gemonteerd, met een trekkracht van 1.850 daN en drukkracht van 900 daN. Het boorproces is met bedieningshandles vanuit de cabine bedienbaar.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld