VAN GRINSVEN VOL AAN DE BAK MET BOXER 200

| Van Grinsven grondboringen en bronbemaling b.v. uit Wilbertoord koos vol overtuiging voor de Conrad Boxer 200.

De Boxer 200 van Van GrInsven is uitgevoerd in de lichtblauwe huisstijl van de organisatie. We hebben in 2019 veel van deze machines geproduceerd. Deze krachtige grondboorinstallatie is dan ook een zeer populaire machine in ons leveringsprogramma. Vooral omdat hij klantspecifiek ingericht kan worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen.

Over Van Grinsven
Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is actief in het werkveld van particulieren tot hoofdaannemers en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Verschillen in de bodemopbouw vragen om uiteenlopende werkzaamheden. De organisatie springt hier pragmatisch mee om, mede dankzij jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 1997 opgericht in Wilbertoord door Jos van Grinsven, na overname van de firma Swanenberg in Handel, die al decennia lang bemalingswerk uitvoerde. De wortels voeren daardoor terug tot 1960. Van Grinsven is een vertrouwde partner in de markt en houdt zich vooral bezig met bronbemaling, horizontale drainage, deepwell bemaling, boren van open en gesloten bron systemen(aardwarmte) en het boren van brand en beregeningsputten. Bekijk ook de korte video.

Van Grinsven werkt op andere projecten ook met andere machines van Conrad zoals de Boxer 200, het vorige model, de Combi 300 en de KD 33.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld