Rotatietafel CRT 419 voor Oostenrijkse Spirk

| Deze zomer leverden we een gloednieuwe CRT 419 rotatietafel aan het Oostenrijkse Spirk. Deze rotatietafel werd samen met Spirk verder ontwikkeld voor de plaatsing op een bestaande installatie.

Conrad heeft deze zomer een gloednieuwe rotatietafel CRT 419 geleverd aan Spirk. Spirk is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in klantspecifiek ombouwwerk en modificatie. Afgelopen jaar spraken wij de vertegenwoordigers voor het eert op de Bauma in Munchen. De ontwikkeling van deze rotatietafel is gebaseerd op een nauwe samenwerking. De CRT is geplaatst op een bestaande installatie.

De CRT is uitgevoerd met snelwissel-klem-inserts. Dankzij het intelligente design van de inserts is het mogelijk om deze efficiƫnt en snel te wisselen wanneer gewisseld wordt naar een andere diameter casing. Tevens zijn de klem-inserts zelf voorzien van slijtplaten die ook eenvoudig uitgewisseld kunnen worden.

De rotatietafel is uitgevoerd met een hydraulisch aangedreven casingklem, gemonteerd onder de rotatietafel, voor het vastklemmen van de casing gedurende in- en uitbouwen. Doorlaat van deze klem kan door middel van inserts aangepast worden voor kleinere diameter-casing.

Max. koppel4.500 daNm
Max. doorlaat430 mm
Max. slag500 mm
Trekkracht24.000 daN
Drukkracht16.000 daN (met voldoende verankering)
Draaisnelheid0 - 10 tpm
Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld