Nieuwe orders uit o.a. het verre oosten en Engeland

| Conrad Stanen heeft een order ontvangen voor 3 stuks Boxer 150 boorinstallatie welke gebruikt gaan worden voor exploratie naar tinerts op het eiland Bangka in Indonesië.

De staatsmijnmaatschappij van Indonesie, PT Timah, heeft een tweetal orders geplaatst bij Conrad Stanen. PT Timah is werkzaam in de exploratie en ontginning van tinerts.

Verder is er ook een order ontvangen voor een boorschip, Geotin 3 genoemd. Dit boorschip is de offshore tegenhanger van de Boxer 150 en wordt gebruikt voor exploratie naar tinerts in de zeeƫn rond onder andere het eiland Bangka. Hiermee kan, gebruikmakend van het counterflush systeem, een diepte van ca. 70 meter in de zeebodem bereikt worden. In 1997 werd de Geotin 1 en in 2010 de Geotin 2 geleverd, de Geotin 3 is de opvolger van deze twee boorschepen. De resultaten van deze onderzoeksschepen vormen de basis voor de posities waar de baggermolens aan het werk gaan om de tinerts te mijnen.

Door JKS Boyles - Groot Brittanniƫ is een Conrad Combi 500 op 6x6 truck besteld. Deze machine gaat ingezet worden voor het boren van waterbronnen in het zuiden van Kazachstan. Hiervoor is de Combi 500 uitgerust met het zuigboorsysteem. Een engineer van Conrad Stanen zal te zijner tijd afreizen naar Kazachstan om de lokale werknemers te instrueren betreft het gebruik van de Combi 500.

Geotin 3 Survey vessel Counter

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld