NATHAN KIEST BOXER 200 VOOR GEOTHERMISCHE BORINGEN

| Specialist in duurzame klimaattechniek Nathan Projects heeft het wagenpark aangevuld met de snelle Conrad Boxer 200. De volgende Boxers in deze serie zijn op dit moment in aanbouw en worden later dit jaar en begin 2019 geleverd.

Specialist in duurzame klimaattechniek Nathan Projects heeft een serie Conrad Boxers 200 besteld. Deze moderne en snelle machines worden volledig radiografisch bediend en laten zich door de compacte afmetingen goed manoeuvreren in moeilijk begaanbaar terrein en in krappe omgevingen. Deze Boxers zijn klantspecifiek ingericht voor geothermische boringen.

Over Nathan
Nathan is de geautoriseerd fabrieksagent/importeur van vijf Europese topfabrikanten en levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen en koelen. De producten en oplossingen van Nathan vind je overal terug, in rijwoningen tot warehouses. De filosofie van de organisatie: ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem (B) werken zij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld