WERKPLAATSMONTEUR NIEUWBOUW

| Werk jij graag in de machinebouw en wil je met innovatieve producten aan de slag? Als Werkplaatsmonteur Nieuwbouw richt jij je op het opbouwen van maatwerk, verticale grondboormachines voor onze klanten van over de hele wereld.

CONRAD GROEIT, EN VOOR DE NIEUWE WERKPLAATS ZOEKEN WE EEN NIEUWE WERKPLAATSMONTEUR NIEUWBOUW

Conrad
Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad kom je terecht in een hecht team van meer dan 60 gedreven specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd, helemaal specifiek naar de wens van de klant. Hierdoor, en door onze continue drang naar innovatie, is iedere machine uniek. Jij richt je op het opbouwen van de complete boormachine op de afdeling Nieuwbouw. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch en elektronisch van aard zijn. Daarnaast begeleid je het proefdraaien en instrueer je bedienend personeel. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als Werkplaatsmonteur Nieuwbouw werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Chef Nieuwbouw.

Jij
- hebt minimaal 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de machinebouw
- bent nieuwsgierig en positief van aard
- werkt met een hoge mate van zelfstandigheid
- hebt een gezond lijf en een ondernemende geest

Opleiding
Bij voorkeur heb je een relevante beroepsopleiding op MBO4-niveau en aanvullende, op het werk gerichte, cursussen gevolgd. Maar het belangrijkste vinden we dat je past in het team. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet per definitie voor de eerste, maar voor de beste.

Wij bieden
- Een fulltime contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand, met de intentie voor langere tijd
- Een familiebedrijf met een unieke productlijn
- Maatwerk cursussen en een interne opleiding
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- Goede arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Weet je niet zeker of je dit niveau al hebt? Er zijn volop doorgroeimogelijkheden bij Conrad. Je kunt ook starten als aankomend monteur Nieuwbouw en zo leer je het vak in praktijk.

Stuur je sollicitatiebrief naar jobs@conrad-stanen.nl.

Solliciteer direct

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory ……

Back to overview
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Address Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Phone +31 (0)527 69 71 96
E-Mail info@conrad-stanen.nl
View all contact info

Call me back

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory