WERKPLAATSMONTEUR COMPONENTEN

| Heb jij een passie voor de machinebouw en werk je graag samen aan nieuwe, innovatieve componenten? Conrad Stanen ontwikkelt verticale grondboormachines voor opdrachtgevers over de hele wereld. We groeien hard en kunnen goed wat handjes gebruiken.

CONRAD GROEIT, EN VOOR DE NIEUWE WERKPLAATS ZOEKEN WE EEN NIEUWE WERKPLAATSMONTEUR COMPONENTEN

Conrad
Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad kom je terecht in een hecht team van meer dan 60 gedreven specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd, helemaal specifiek naar de wens van de klant. Hierdoor, en door onze continue drang naar innovatie, is iedere machine uniek. Jij richt je op het opbouwen van componenten t.b.v. de boormachinesop de afdeling Nieuwbouw. Je kunt denken aan de mast, haspel, een complete rotatietafel of een manipulator. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch en elektronisch van aard zijn. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als Werkplaatsmonteur Componenten werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Chef Nieuwbouw.

Jij
- hebt een MBO3- opleiding in de techniek OF hebt ervaring in de machinebouw
- bent nieuwsgierig en positief van aard en je wilt graag bijleren
- kan wel tegen een stootje
- hebt een gezond lijf en een ondernemende geest

Opleiding
Bij voorkeur heb je een relevante beroepsopleiding op MBO3-niveau en aanvullende, op het werk gerichte, cursussen gevolgd. Maar het belangrijkste vinden we dat je past in het team. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet per definitie voor de eerste, maar voor de beste.

Wij bieden
- een fulltime contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand, met de intentie voor langere tijd
- een familiebedrijf met een unieke productlijn
- maatwerk cursussen en een interne opleiding
- uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- goede arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?
Stuur je sollicitatiebrief naar jobs@conrad-stanen.nl of bel eerst eens als je dat prettiger vindt.

Solliciteer direct

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory ……

Back to overview
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Address Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Phone +31 (0)527 69 71 96
E-Mail info@conrad-stanen.nl
View all contact info

Call me back

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory