VAN TONGEREN LAAT DE BOXER 50 UIT

| Henk van Tongeren Water & Techniek koos ervoor om de Boxer 50 toe te voegen aan het machinepark. De Boxer 50 is het nieuwste model van de lijn aan Conrad grondboormachines die zich uitermate goed leent voor het plaatsen van bemalingsfilters.

We zijn trots op ons productaanbod dat bestaat uit de meeste geavanceerde verticale grondboorinstallaties en toebehoren. Al meer dan een eeuw lang wordt elke machine die Conrad oplevert op maat ontwikkeld. Van spoelboormasten tot aan volledig geautomatiseerde boormachines met de meest uiteenlopende boormethodes. We willen blijvend voorop lopen in de branche en zo werd twee jaar geleden ook de Boxer 50 toegevoegd aan ons assortiment.

De Boxer 50 is zeer makkelijk te besturen en volledig radiografisch. Door zijn beperkte maatvoering leent hij zich voor kleinere ruimtes. De boormast heeft een lengte van 6 meter en een telescoopstang zorgt voor 3 meter extra voor het plaatsen van filters tot 9 meter diep. Henk van Tongeren Water & Techniek is sinds dit jaar operationeel met de Conrad Boxer 50. Hoe dat werkt zie je in de korte video die we hebben toegevoegd. Recent stond Conrad Stanen bovendien op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg. De Boxer 50 als eyecatcher deed het meer dan goed.

Boxer 50 in actie

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld