VAN TONGEREN LAAT DE BOXER 50 UIT

| Van Tongeren Trading koos ervoor om de Boxer 50 toe te voegen aan het assortiment van grondboormachines. De Boxer 50 is het nieuwste model van de lijn aan Conrad grondboormachines die zich uitermate goed leent voor het plaatsen van bemalingsfilters.

We zijn trots op ons productaanbod dat bestaat uit de meeste geavanceerde verticale grondboorinstallaties en toebehoren. Al meer dan een eeuw lang wordt elke machine die Conrad oplevert op maat ontwikkeld. Van spoelboormasten tot aan volledig geautomatiseerde boormachines met de meest uiteenlopende boormethodes. We willen blijvend voorop lopen in de branche en zo werd twee jaar geleden ook de Boxer 50 toegevoegd aan ons assortiment.

De Boxer 50 is zeer makkelijk te besturen en volledig radiografisch. Door zijn beperkte maatvoering leent hij zich voor kleinere ruimtes. De boormast heeft een lengte van 6 meter en een telescoopstang zorgt voor 3 meter extra voor het plaatsen van filters tot 9 meter diep. Van Tongeren Trading is sinds dit jaar operationeel met de Conrad, Boxer 50. Hoe dat werkt zie je in de korte video die we hebben toegevoegd. Samen met Van Tongeren Trading stond Conrad Stanen bovendien op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg. De Boxer 50 als eyecatcher deed het meer dan goed.

Over Van Tongeren Trading
Van Tongeren Trading is allround leverancier van gebruikte pompen, machinery en overige equipment, waaronder vans en trucks. De organisatie uit Apeldoorn werkt deels uit voorraad, maar verzorgt ook regelmatig zoekopdrachten voor bedrijven met speciale wensen. Intern worden zaken als spuiten, inrichten en aanpassen van bedrijfswagens en machines uitgevoerd en daarmee wordt het nodige werk uit handen genomen van de opdrachtgevers.


Boxer 50 in actie

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
Fax +31 (0)527 61 0194
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring

* Verplicht veld