VAN GRINSVEN KIEST VOOR FULL OPTION MAATWERK

| Van Grinsven grondboringen en bronbemaling b.v. uit Wilbertoord is als vaste opdrachtgever van Conrad altijd op zoek naar maatwerk. In dit geval werd het een prachtige Conrad SBM 9.0C full option spoelboormast op een Takeuchi TB290-2.

De indrukwekkende spoelboormast SBM 9.0C is gebouwd op een Takeuchi TB290-2 graafmachine. En combineert zo twee sterke merken tot optimale boorinstallatie. Deze SBM is geschikt voor diverse boortechnieken en met de geroteerde mast houd je optimaal zicht tijdens de boorwerkzaamheden. Met een effectieve slag van 9 meter, een boorkop met een doorlaat van 100 mm met quickvalve en hydraulische bedienbare lier, afsluiter en afvangklem een machine die het werk zo eenvoudig mogelijk houdt. Daarnaast is veiligheid een groot goed en is ook deze boorinstallatie voorzien van een onafhankelijke veiligheidskeuring. De vetsmering voor Takeuchi en de SBM 9.0 C wordt verzorgd door vaste partner SKF.

Over Van Grinsven
Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is actief in het werkveld van particulieren tot hoofdaannemers en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Verschillen in de bodemopbouw vragen om uiteenlopende werkzaamheden. De organisatie springt hier pragmatisch mee om, mede dankzij jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 1997 opgericht in Wilbertoord door Jos van Grinsven, na overname van de firma Swanenberg in Handel, die al decennia lang bemalingswerk uitvoerde. De wortels voeren daardoor terug tot 1960. Van Grinsven is een vertrouwde partner in de markt en houdt zich vooral bezig met bronbemaling, horizontale drainage, deepwell bemaling, boren van open en gesloten bron systemen(aardwarmte) en het boren van brand en beregeningsputten. Bekijk ook de korte video.Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld