Upgrade naar zuigboren voor Combi 71 Van der Lienden Grondboringen

| De Combi 71 van Van der Lienden Grondboringen heeft een uitgebreide revisie en upgrade ondergaan en is nu uitgerust met het zuigboorsysteem.

Ten behoeve van het zuigboorsysteem is een 6 inch zuigpomp op een skid gemonteerd. Deze is opgehangen aan de neus van de Unimog. Verder is nieuw waterwerk geïnstalleerd van de zuigpomp naar de boorkop en zijn er 4 inch zuigboorpijpen voorzien.

Als onderdeel van de upgrade is de bestaande originele vakwerkmast verwijderd en is een kokermast opgebouwd, vergelijkbaar met de mast van een Boxer 200. Deze mast was gemonteerd op de Combi 71 die voorheen in het bezit van Maas Markelo was. Het hydraulieksysteem is volledig herzien en waar nodig aangepast. De Unimog truck en het basisframe van de machine zijn ook volledig nagelopen en gereviseerd. Het geheel is voorzien van een nieuwe conserveringslaag in de bedrijfskleuren van Menno van der Lienden grondboringen.

Deze revisie en upgrade hebben de reeds 37 jaar oude machine weer geschikt gemaakt voor een tweede leven als zuigboorinstallatie.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld