TWEEDE BOXER 100 VOOR VAN KESSEL

| Gebr. Van Kessel koos begin dit jaar voor een tweede Conrad Boxer 100 spoelboormast. Gemonteerd op rupsonderstel voor optimale verplaatsing en voorzien van de meest recente technieken.

De revolutionaire Boxer 100 Jetting Mast is specifiek ontwikkeld voor een snelle en effectieve plaatsing van bemalingsfilters. Handmatige plaatsing is daardoor voorgoed verleden tijd! Deze spoelboormast is standaard uitgerust met volledig radiografische bediening. Dat betekent dat alle boorfuncties, zoals het rijden, opstellen en de start-stop functie van de dieselmotor radiografisch bedienbaar zijn. De radiografische bediening zorgt voor een enorme bewegingsvrijheid. Hierdoor heeft de boormeester een goed overzicht op het complete boorproces en de omgeving. Bovendien zorgt deze bediening voor een veilige afstand tussen de draaiende delen. Dit voorkomt gevaarlijke werkomstandigheden.

De belangrijkste eigenschappen van de Boxer 100 op een rij:

- Gemonteerd op rupsonderstel voor optimale verplaatsing
- Voorzien van de meest recente technieken
- Geavanceerde, maar toch toegankelijke installatie
- Uitgerust met volledige radiografische bediening
- Draaikrans met 360° rotatiemogelijkheid
- Compacte afmetingen en laag gewicht
- Geschikt voor moeilijk begaanbaar terrein of krappe omgevingen

Over Van Kessel
Gebr. van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. Het bekende 'wiebertje' in het logo van Gebr. van Kessel kom je ook tegen tijdens werkzaamheden langs snelwegen, in woonwijken, en op particuliere- en bedrijfsterreinen.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld