THEO VAN VELZEN VULT VLOOT AAN MET CONRAD BOXER 150

| Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling uit Alkmaar heeft afgelopen week zijn fonkelnieuwe Boxer 150 ontvangen. Deze multifunctionele krachtpatser kan zowel worden ingericht voor voor het spoelboren als het zuigboren.

Theo van Velzen werkt al met meerdere machines van Conrad waaronder enkele spoelboormasten en de Conrad KD serie. Nu de organisatie zich verder ontwikkelt op het gebied van geothermie was de aanschaf van een Conrad Boxer 150 een logische keuze. De machine is speciaal uitgerust voor spoel- en zuigboren en heeft een 4-inch zuigpomp .

Conrad Stanen voert bij het ontwerpen van elke nieuwe boorinstallatie altijd de laatste bedieningsvriendelijke maatregelen door. Deze updates zorgen ervoor dat iedere boormeester zo efficiënt mogelijk de machine kan besturen.

Standaard heeft de moderne Boxer 150 een volledig boorpijpmanipulatie- systeem, waardoor de boorpijpen niet meer handmatig ingevoerd en uitgenomen hoeven te worden. Als boormeester heb je dus niet meer te maken met fysieke belasting. Daarnaast heeft deze Boxer radiografische afstandbediening t.b.v. alle belangrijke boorfuncties en zo heb je beter zicht op het boorproces en de omgeving. De boormeester kan zich met zijn bedieningsunit op een praktische en veilige wijze in de omgeving van de machine opstellen.

Theo van Velzen is specialist op het gebied van waterverplaatsing in de bouw, industrie en voor alle civiel technische projecten. Momenteel telt de organisatie circa 65 personeelsleden. Eén ding is door de jaren onveranderd gebleven: de inzet, service en de betrokkenheid waarmee het werk gedaan wordt. Want met alle techniek en kennis die Theo en zijn team in huis hebben, blijven goed gemotiveerde mensen met een brede ervaring in ‘waterverplaatsing’ onontbeerlijk voor een succesvolle onderneming.Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld