Spoelboormast voor PJ de Vet

| Conrad leverde half juli een moderne SBM 8.0 C spoelboormast met een mastlengte van 9,6 meter aan PJ de Vet & Zonen Mill BV. Deze installatie is opgebouwd op een Liebherr 914 Compact en heeft een Conrad 5" boorkop aangedreven door twee hydromotoren.

De Conrad spoelboormast SBM is oorspronkelijk ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van 10 meter lange filters bij bronbemalingsprojecten. In ruim 20 jaar doorontwikkelen werd deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar.

De spoelboormast van PJ de Vet & Zonen Mill BV is voorzien van een mast die over 1,5 meter hydraulisch vanuit de cabine in hoogte versteld kan worden. De machine heeft een doorlaat van 125mm, een boorkoppel van ca. 400 daNm bij 200 bar en een toerental van ca. 75 omw/min. bij 100L/min. Zowel het boorproces als de graafmachine zijn op afstand bedienbaar middels radiografische besturing.

Over PJ de Vet
PJ de Vet & Zonen Mill BV is gespecialiseerd in het boren van bronnen en het aanbrengen van bronbemalingen. er zit veel ervaring in het tijdelijk verlagen van de grondwaterspiegel, zodat grond- en funderingswerkzaamheden in den droge uitgevoerd kunnen worden. Bij de aanleg en het onderhoud van ondergrondse kabels, leidingen en (riolerings-) buizen wordt de organisatie ingeschakeld om een droge sleuf te garanderen. Of het nu civiele werken of bouwprojecten betreft, PJ de Vet kan altijd een passende, snelle en goedkope oplossing bieden voor het grondwaterprobleem.


Meer over spoelboormasten

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld