RED IS THE NEW GREEN

| Maximale efficientie in gesloten bronsystemen, blijvend innoveren in grout en een focus op data, 1 ding is zeker: Renewable Energy Drilling is duurzaam op weg richting de toekomst.

Conrad op bezoek bij de mannen van Renewable Energy Drilling op de bouwplaats in Den Haag. Jeffrey Noordhoek en Luwe Evertse vertellen met een brede lach op hun gezicht over hun start in de boorwereld, gesloten bronsystemen, het bouwen aan een team en natuurlijk over techniek, data en innovatie. Een ding is zeker: er wordt keihard gewerkt aan een groenere toekomst bij RED.

De mannen van RED willen duurzame energie voor iedereen toegankelijk maken, niet alleen voor de dikke portemonnee. 'Wij zijn dit bedrijf gestart door onze ervaring uit de bouw en geothermie te combineren. De liefde om de wereld een stukje beter achter te laten dan wij hem aantroffen. Dat is een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf.' Jeffrey heeft een carriere achter de rug in de Geothermie en heeft 10 jaar lang gestuurde boringen gedaan voor alle grote concerns in de wereld. Luwe heeft 10 jaar een aannemersbedrijf gehad waarin de variaties van renovatie tot nieuwbouw veelvuldig langs zijn gekomen. Hun gezamenlijke kennis zetten zij sinds halverwege 2021 in om zich te blijven ontwikkelen in gesloten bronsystemen. Dit heeft bijvoorbeeld al geresulteerd tot de ontwikkeling van een volledige nieuwe groutingmachine..

Jeffrey en Luwe zijn nog steeds druk met innoveren in de branche, de doelstellingen hiervan zullen altijd blijven om aardwarmte zo toegankelijk mogelijk te maken voor ieder huishouden en de effectiviteit tot een maximum te benutten.
Video RED

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld