Pulsboormachine PBM 200 afgeleverd aan Pieter Sijben Bronboringen

| ​De PBM 200 pulsboormachine die ontwikkeld is voor Pieter Sijben Bronboringen is begin dit jaar afgeleverd en heeft onderhand de eerste boringen uitgevoerd.

Deze machine is geheel toegespitst op de specifieke booromstandigheden waarin Pieter Sijben Bronboringen is gespecialiseerd.

De installatie is uitgerust met zowel het zuigboor systeem als het pulsboorsysteem ten behoeve van het handelen van casing is een rotatietafel met een doorlaat van max. 419 mm gemonteerd. Deze rotatietafel heeft een koppel van 4500 daNm. De uittrekkracht is 24.000 daN en de drukkracht is 6.000 daN. De op- en neergaande beweging is max. 1.000 mm.

Met deze machine behoort het tot de mogelijkheden om eerst gebruikmakend van het pulsboorsysteem een casing te plaatsen door een grindlaag om vervolgens, wanneer zandlagen bereikt zijn, door de casing met een klapbeitel verder te gaan met het zuigboorsysteem.

Graag verwijzen we u ook naar de film van deze machine waar we verdere toelichting geven bij de verschillende opties waarmee deze machine is uitgerust.

PBM 200 film

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld