Nieuwe Spuitboormast voor Van Tongeren

| Van Tongeren is al meer dan 40 jaar klant van Conrad Stanen en is al sinds 1949 werkzaam in diepboringen en watervoorzieningen. Inmiddels hebben ze 100 werknemers over meerdere vestigingen.

Van Tongeren is al meer dan 40 jaar klant van Conrad Stanen en is al sinds 1949 werkzaam in diepboringen en watervoorzieningen. Inmiddels hebben ze 100 werknemers over meerdere vestigingen. Van Tongeren heeft nu zijn machinepark uitgebreid met een spuitboormast.

De Conrad SBM 6.0 C spuitboormast heeft zoals de typeaanduiding al aangeeft een effectieve slag van 6 meter. Met deze compacte combinatie met kraan kan men boringen maken tot 6 meter diepte waarna filters geplaatst kunnen worden ten behoeve van bronbemaling. De 5 inch boorkop heeft een koppel van 300 daNm bij 200 bar en heeft een trekkracht van 1000 daN. In de hartlijn van het boorgat is een afsluitbaar deksel in het bochtstuk opgenomen zodat het filter van bovenaf ingevoerd kan worden zonder dat het boorgat instort voordat het filter geplaatst is. De bestaande 7,5 ton Komatsu is in de bedrijfskleur van Van Tongeren gespoten.

Website van Van Tongeren:

Spuitboormasten

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld