Nieuwe opdrachten van Nederlandse en internationale klanten

| De orderportefeuille van Conrad Stanen is recent aangevuld met een aantal machines voor klanten in Nederland, België en Denemarken.

Van Verhoeven-Drunen BV mochten we een opdracht ontvangen voor het ontwerpen en produceren van een Combi 500 HD welke gemonteerd wordt op een 6x6 MAN truck. Deze installatie met een pull up kracht van 18.000 daN is voorzien van het zuigboor- en luchtliftsysteem. De huidige Combi 400 van Verhoeven is ingeruild en te vinden in de occasion sectie.

De Watergroep CVBA (voorheen Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening) uit Brussel heeft in 2012 een openbare aanbesteding opgestart voor de aankoop van een grondboormachine. Conrad Stanen heeft een bieding ingediend en de opdracht is uiteindelijk begin juni gegund aan Conrad Stanen. Het betreft een Boxer 200 HD welke geschikt is voor zuigboringen, spuitboringen, pulsboringen, avegaarboringen en boren met casing. Er is door De Watergroep een Wirth B1A op Unimog ingeruild. Deze installatie is reeds verkocht aan een nieuwe eigenaar.

Uit Denemarken hebben we een opdracht ontvangen van Poul Christiansen AS voor het leveren van twee installaties. Het betreft een nieuw te bouwen Combi 500 op rupsonderstel en een gereviseerde en aangepaste Combi 300 op MAN truck. Deze Combi 300 was voorheen in bezit van Bouten Grondboringen. De Combi 500 is een veelzijdige machine welke beschikt over systemen ten behoeve van de volgende boorprincipes:

  • Spuitboringen
  • Zuigboringen en zuigboringen met luchtliften
  • Kernboringen
  • Counter flush boringen tot 40 m
  • Pulsboringen

De Combi 300 op MAN truck wordt volledig nagelopen, gereviseerd en voorzien van een nieuwe conserveringslaag. Er wordt een manipulator en boorpijpopslag gemonteerd t.b.v. 4 meter lange boorpijpen. Tevens wordt de mast verlengd. Verder wordt het pulsboorsysteem, spuitboorsysteem en het luchtlift systeem toegevoegd. Het zuigboorsysteem wat al aanwezig was blijft ook behouden. Wederom een erg veelzijdige machine voor Poul Christiansen AS


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld