Nieuwe Conrad Combi 300 afgeleverd bij Koelewijn Bronbemalingen BV.

| Al drie generaties lang betrekt Koelewijn zijn boormachines bij Conrad. Op de foto staan de nieuwe Conrad Combi 300 op zijn eerste werkdag en een Conrad Combi 71 uit 1979 samen te boren voor geothermische gaten ten behoeve van energievoorziening.

Al drie generaties lang betrekt Koelewijn zijn boormachines bij Conrad. Op de foto staan de nieuwe Conrad Combi 300 op zijn eerste werkdag en een Conrad Combi 71 uit 1979 samen te boren voor geothermische gaten ten behoeve van energie voorziening in een woonwijk.

Meerdere boorprincipes in 1
De Combi 300 is door Conrad ontworpen voor meerdere boorprincipes, namelijk voor spuitboringen, zuigboringen en zuigboringen/luchtliften (met behulp van compressor en dubbelwandige boorbuizen). Zo kan men met één machine zowel snel spuitboringen maken tot 275 meter diep als diepe gaten zuigboren/luchtliften tot grote diameters van 800 mm, afhankelijk van geologische omstandigheden. Verder is de machine uitgevoerd met boorbuismanipulator en radiografische bediening voor alle boorfuncties en de verplaatsing van de machine.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld