MOS GRONDWATERTECHNIEK CLAIMT EERSTE BOXER 50

| MOS grondwatertechniek kiest voor de gloednieuwe Boxer 50 spoelboormast van Conrad. Deze lichtgewicht installatie is uiterst flexibel in de kleine ruimtes en eenvoudig te vervoeren op een aanhanger.

MOS grondwatertechniek kiest voor de compacte Boxer 50 spoelboormast. De Boxer 50 is het nieuwste model van de lijn aan grondboormachines van Conrad die zich uitermate goed leent voor het plaatsen van bemalingsfilters. De kleinste van het stel is specifiek ontwikkelt als lichtgewicht installatie. Hij is eenvoudig te besturen en volledig radiografisch. Door zijn beperkte grootte leent hij zich voor kleinere ruimtes.

De machine is bovendien zeer licht in gewicht en kan simpelweg vervoerd worden op een aanhangwagen. Je hebt een BE-rijbewijs, maar geen groot rijbewijs nodig. Het beperkte gewicht wordt naast de grootte veroorzaakt door het gebruik van een aluminium boormast en boorkop. Anders dan de zwaardere exemplaren op de Boxer 100 en Boxer 150 bijvoorbeeld.

De boormast heeft een lengte van 6 meter. Een telescoopstang zorgt voor 3 meter extra voor het plaatsen van filters tot 9 meter diep.

Benieuwd naar de Boxer 50 en alle specs? Neem contact op met onze salesmanager Hendrik Otten.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld