Lichtgewicht SBM 6.0L met verlenging voor Van de Pol Grondboringen

| De nieuw ontwikkelde lichtgewicht SBM 6.0L is recent afgeleverd aan Van de Pol Grondboringen.

Deze mast is geschikt voor bronboringen en eenvoudig aan te sluiten aan de graafmachine door middel van een CW10 snelwissel koppeling en hydraulische snelkoppelingen voor de boorfunctie en verticale beweging van de boorkop.

Er is een 3 inch aangedreven swivel gemonteerd met een koppel van 140 daNm bij 200 bar en een toerental van ca. 90 omw/min. De maximale trek- en drukkracht onder de swivel is 500 daN.

De mastconstructie van de SBM 6.0L bestaat uit een gezet profiel welke tevens dienst doet als geleiding van de loopwagen. Hierdoor is het gewicht van de mast laag gebleven in verhouding tot een mast met een standaard constructie. Verder is een hydraulische aandrijving met ketting overbrenging voorzien voor de verticale beweging van de boorkop.

De standaard slag lengte van de mast is 6 meter, maar dit kan met een verlengstuk eenvoudig verlengd worden naar 8 meter. Hiervoor wordt het bovenste deel van de mast losgekoppeld. Vervolgens wordt het verlengstuk ertussen geplaatst en wordt de ketting verlengd. Deze verlenging is in korte tijd te realiseren en vergroot de inzetbaarheid van de mast.

Graag verwijzen we u ook naar de film van deze machine

Lichtgewicht SBM 6.0L

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld