Koop Watermanagement koopt Boxer 200

| ​Koop Watermanagement is gespecialiseerd in pasklare oplossingen voor uitéénlopende projecten op het gebied van grondwateronttrekking en grondwaterbehandeling. Voor die projecten is een Boxer 200 van Conrad een prachtige aanvulling.

Afgelopen week leverde Conrad een strak witte Boxer 200 op aan Koop. Koop beschikt op het gebied van watermanagement over jarenlange ervaring en betrouwbare vakkennis en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. De gekwalificeerde medewerkers en technieken garanderen een deskundig en veelzijdig toepasbare dienstverlening. Koop Watermanagement is een vertrouwd beeld op vele grote en kleine bouwterreinen.

De Boxer 200 is een krachtige, compacte en in verhouding lichte grondboormachine op een rupsonderstel. De Boxer 200 is populair binnen de productlijn van Conrad.

Deze moderne installatie wordt volledig radiografisch bediend en laat zich door zijn compacte opzet uitstekend manoeuvreren in lastig begaanbaar terrein en daar waar weinig werkruimte is. De Boxer 200 wordt altijd klantspecifiek ingericht voor het spuitboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld