GROENER DAN DE HULK VAN GEO4NRG WORDT HET NIET

| Geo4NRG uit Amsterdam is gestart met een unieke Boxer 200. Deze krachtpatser kreeg dankzij zijn specificaties en kleur de bijnaam DE HULK. Deze Boxer 200 heeft dan ook de spierballen die je mag verwachten.

Bronboring zonder gedoe

Dat Nederland van het gas af moet is geen verrassing meer. Op het nieuws hoor je er dagelijks iets over. In 2050 zijn we allemaal aan de hernieuwbare energie. Beter voor onszelf en vooral beter voor de planeet. Geo4NRG levert een actieve bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Dit doet deze specialist in bronboringen met betaalbare en hoogwaardige bodemwarmtewisselaars voor gesloten bodemenergiesystemen. Kwalitatief en geschikt voor iedere warmtepomp. 'Want alleen het beste is goed genoeg.' Het wie kiest voor kwaliteit, die komt natuurlijk bij een Conrad machine uit.

De Conrad Boxer 200 is ontwikkeld als krachtige, compacte grondboorinstallatie met een rupsonderstel. De Boxer 200 is een zeer populaire machine binnen het leveringsprogramma van Conrad. Deze uiterst moderne installatie wordt volledig radiografisch bediend en laat zich mede door zijn afmetingen goed manoeuvreren in moeilijk begaanbaar terrein en in krappe omgevingen. Iedere Boxer 200 kan klantspecifiek ingericht worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld