Geotechnix grondboringen zet in op Conrad Boxer 200

| Het Belgische bedrijf Geotechnix BVBA uit Ruddervoorde is gespecialiseerd in het uitvoeren van putboringen voor geothermie en waterwinning en maakte de keuze voor een customized Conrad Boxer 200.

Joren Geldhof, oprichter van Geotechnix kocht in 2013 zijn eerste grondboormachine, een Conrad Boxer 150 en startte zijn bedrijf. Deze Conrad Boxer 200 is zijn tweede en daar zijn we beiden trots op. De Boxer boorinstallaties zijn ontwikkeld als krachtige, compacte en lichte grondboorinstallatie op een rupsonderstel. De Boxer 200 is een zeer populaire machine binnen het leveringsprogramma van Conrad Stanen en ook Geotecnix maakte de keuze om met deze installatie aan de slag te gaan. De Boxer serie leent zich bovendien uitstekend voor de nodige aanpassingen en die waren gewenst.

Geotechnix boort veel in kleigronden en dus werd de boormachine uitgerust met een klantspecifieke ontzandingsunit. Deze reclaimer zorgt voor het scheiden van klei en water en draagt op deze wijze bij aan een zo efficient mogelijk boorproces. Deze spoelboorinstallatie herbergt een Iveco NEF 45 ENT – Tier 4i/Stage III B- ( EURO 5 ) - common rail industriële dieselmotor met een vermogen van ca. 125 kW/170 pk bij 2.200 rpm en rijdt op een hydraulisch aangedreven rupsonderstel, uitgevoerd met rubber gevulkaniseerde platen met een breedte van 400 mm. Een machine waar je mee kunt aankomen dus.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld