DUBBELSLAG VOOR DE SMET GROUP MET TWEE SBM 12.0C MACHINES

| De Smet Group uit België maakte eerder dit jaar de keuze voor de Conrad SBM 12.0C boormast, niet één maar twee machines werden afgelopen periode afgeleverd aan het familiebedrijf uit Dessel. De unieke feature van de installaties? Een klapbare boormast.

UITGANGSPUNTEN VAN DE SBM 12.0 C BOORMAST

De Conrad SBM 12.0C boormast heeft zijn kwaliteit op de nationale en internationale markt inmiddels bewezen. De ontwikkeling van deze installatie tot een moderne en betrouwbare boormast, en de uitgebreide mogelijkheden om de installaties te personaliseren zorgen voor enthousiaste reacties van de eindgebruikers. En dat is waar we het voor doen.

De SBM 12.0 C is uitgevoerd met de meest moderne technieken en een geavanceerde maar zeer toegankelijke bediening. Deze veelzijdige machine heeft bovendien een unieke mastconstructie. De volledige mastconstructie heeft een lengte van ca. 7,6 meter, bestaande uit een gesloten koker profiel, voorzien van geleide banen en bevestigingsmogelijkheden voor de diverse te monteren onderdelen. Het hoofdscharnier is zodanig ontworpen dat de mast recht naar voren t.o.v. op de graafmachine staat, waardoor de boormeester optimaal in een damwandkast kan boren.

De mast is daarnaast voorzien van een mastverlenging van 5 meter slag. Deze is hydraulisch wegklapbaar en te borgen, zodat deze tijdens transport aan de zijkant van de basismast is gepositioneerd. De top van de mastverlenging is voorzien van een eindaanslag en een sensor. Overbodig om te melden is dat de machine in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften en EC regelgeving is gebouwd. Deze solide en robuuste installatie is gegarandeerd een betrouwbare partner voor de lange termijn voor iedere boormeester.

OVER DE SMET GROUP

Het Belgische Smet Group is een prachtig familiebedrijf met zo'n 450 werknemers verdeeld over meerdere vestigingen in Europa. Smet is al sinds de start van de vorige eeuw (1900) gespecialiseerd in ondergrondse technieken. De zes werkmaatschappijen bewegen zicht in verschillende marktsegmenten zoals bemalingen, verticale boringen, elektromechanische installaties in de brede watersector en in bodemenergie. De Smet Group heeft zelfs een eigen atelier voor de bouw en het onderhoud van haar machines.


SBM 12.0C IN ACTIE

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld