DIVAGO BORINGEN START MET CONRAD BOXER 200

| Divago Boringen uit Mol in België is dit jaar gestart. De eerste machine: een prachtige oranje Conrad Boxer 200. Divago B.V. is gespecialiseerd in geothermische boringen en waterputten.

Dieter van Gorp is Zaakvoerder en boormeester bij Divago Boringen. Hij neemt een decennium aan ervaring in de boorwereld mee. In 2021 begon hij aan het eerste project in Leopoldsburg met zijn eigen machine: de Conrad Boxer 200. Met een duidelijke specialisatie in geothermische boringen en waterputten is dit natuurlijk een prachtige keuze.

De manipulator van de Boxer is voorzien van een halfautomatische bediening. Met een enkel commando wordt de boorpijp volautomatisch uit het magazijn gehaald of teruggebracht. Dit zorgt voor optimaal bedieningscomfort. De machine draait op een Volvo motor Stage V. De Boxer 200 voldoet hiermee aan de huidige emissie-eisen en daarmee is Divago klaar voor de toekomst.

Een andere, moderne toevoeging op de installaties van Conrad is het modem, dat gemonteerd wordt in de mast. Dit biedt Conrad de mogelijkheid om middels een draadloze verbinding realtime datagegevens te kunnen inzien en analyseren. Een groot voordeel voor de boormeester ter plaatse, maar vooral om tijdig inzicht te hebben in de prestatie van de grondboormachine. We monitoren op deze wijze de werking van al onze installaties.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld