DE RUITER AAN DE SLAG MET CONRAD COMBI 500

| De Conrad Combi 500 is een betrouwbare, krachtige en robuuste boorinstallatie die ook internationaal uitstekend toepasbaar is. Met zijn solide mastconstructie blijft een stabiele opstelling tijdens de meest ruige booromstandigheden gewaarborgd.

Uitgevoerd met een boorpijpmanipulatie systeem en alle belangrijke boorfuncties radiografisch te bedienen, is de Combi 500 een geavanceerde en één van de meest modernste boormachines in zijn klasse. De Combi 500 kan klantspecifiek ingericht worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, pulsboringen, kernboringen en hamerboringen. Hij heeft een vast bedieningspaneel t.b.v. het bedienen van alle nevenfuncties, inclusief de dieselmotorbediening en een radiografische bedieningsunit t.b.v. van de rupsaandrijving, en de boorfuncties.

Over de Ruiter
De oorsprong van De Ruiter ligt in Hardinxveld. Hier werd in 1868 gestart met het uitvoeren van werkzaamheden aan dijken. Rond 1890 verhuisde het bedrijf naar Leiden later naar Amsterdam, waar het betrokken werd bij de aanleg van het drinkwater- en electriciteitsnet. De werkzaamheden werden al snel uitgebreid met het boren van waterwinputten, het uitvoeren van bemalingen en bodemonderzoek te land en te water. Sinds maart 2015 werkt het bedrijf onder de naam De Ruiter Grondwatertechniek. Begin maart 2016 verliet De Ruiter na bijna een eeuw Halfweg en verhuisde naar Haarlem.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld