CONRAD SBM 7 SPOELBOORMACHINE VOOR DUITSE HÖLSCHER WASSERBAU

| De firma Hölscher uit Duitsland nam vorige week een fonkelnieuwe SBM 7 spoelboormachine in gebruik. De Conrad SBM spoelboormast is oorspronkelijk ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van 7 meter lange filters bij bronbemalings projecten.

De CONRAD SBM 7 is een prachtige aanwinst voor Hölscher Wasserbau dat net over de grens na Emmen en ter Apel is gevestigd in de Duitse gemeente Haren. Deze ervaren organisatie bij onze oosterburen legt de focus op droge voeten, in elke omstandigheid. Zowel in de particuliere als in de industriële bouwprojecten gebruikt deze toonagevende Europese expert de juiste waterverlagings- en afvoermethoden. De expertisegebieden? Droge bouwplaatsen, waterbehandeling en de milieuvriendelijke, efficiënte terugkeer van water naar de aquifer.

Net als de andere productielijnen van Conrad wordt ook de SBM-serie continu doorontwikeld. De basis? Input van onze opdrachtgevers in het veld. Co-creatie in optima forma dus eigenlijk.

  • Directe / vaste opbouw aan de graafmachine, waarbij de hoofdboom aangepast wordt teneinde een optimale booropstelling en transportsituatie te creëren. Graafmachine – boormast combinatie is een twee-éénheid.
  • Aansluiting van de boormast op de graafmachine via het snelwisselsysteem waardoor de graafmachine multifunctioneel inzetbaar blijft.
  • Hoogte verstelling tussen mast en hoofdscharnier teneinde goed gepositioneerd over damwanden heen / of op dieper of hoger gelegen vlakken te kunnen boren.
  • Dwarsrotatie verstelling tussen mast en hoofdscharnier t.b.v. het verticaal kunnen van de mast bij enig scheefstand van de graafmachine.
  • Zwenk / rotatie- inrichting in het hoofdscharnier t.b.v. optimale bereikbaarheid van gaten die vlak tegen de muur of damwanden gemaakt moeten worden zonder de graafmachine te hoeven verplaatsen.
  • Het boorproces vanuit de cabine bedienbaar middels vast opgestelde bedieningshandles.
  • Zowel het boorproces als de graafmachine op afstand bedienbaar middels radiografische besturing

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld