Conrad SBM 6.0 C voor Eggers

| De Conrad SBM is ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van filters bij bronbemalings projecten. Na ruim 20 jaar doorontwikkelen is deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar

Eggers is een nieuwe opdrachtgever voor Conrad. Deze spoelboormast is opgebouwd op een Yanmar graafmachine, waarbij de hoofdboom aangepast is om een optimale booropstelling en transportsituatie te creƫren. De SBM heeft een slag van 6 meter, een 5-inch boorkop en een doorlaat van 125 mm met een doorvoer voor het plaatsen van filters door de boorlans heen. Het boorproces is vanuit de cabine bedienbaar middels vast opgestelde bedieningshandles.


Over Eggers Gruppe

Als traditioneel familiebedrijf legt EGGERS de nadruk op een goede samenwerking, zowel op professioneel als op een menselijk niveau. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op betrouwbaarheid in het werk, de kwalifiiteit van de producten en diensten en het niveau van de medewerkers. De organisatie bestaat al ruim 110 jaar en telt meer dan 600 werknemers. Daarmee is het een van de meest vooraanstaande boorbedrijven in het noorden.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld