Boxer 200 voor Luinstra Watermanagement

| Aan Luinstra Watermanagement leverden we een Boxer 200 van het nieuwe type, een indrukwekkende spoelboorinstallatie gericht op aardwarmte en geothermie. Dit is de tweede machine van het nieuwe type voor Luinstra.

Luinstra opereert sinds 1984 in watermanagement. Door de jaren heen is er zeer veel veranderd qua werkmethodes, capaciteit en diversiteit. De strategie van de organisatie uit Nieuwleusen is echter al die tijd onveranderd gebleven. Door middel van het inzetten van innovatieve werkmethodes en constante vernieuwing wordt maatwerk geleverd. En juist in dat maatwerk vinden Luinstra en Conrad elkaar. Het is niet voor niets dat we al zo'n twintig jaar samenwerken.

Luinstra heeft naast de twee nieuwe Boxers ook een ouder type Boxer 200 actief, maar de vloot is groter. Zo nam dit innovatieve bedrijf eerder o.a. een Comax 1000 een Combi 500 en diverse spoelboormasten bij Conrad af. Maar ook de Conrad KD machines zijn bekend. er is bewust geinvesteerd in deze brede vloot. Luinstra wil opdrachtgevers bedienen door op creatieve wijze innovatieve methodes te ontwikkelen om projectdoelen te realiseren. Deze visie past binnen de dynamische industrie├źn waarbinnen het bedrijf opereert. Bij de uitvoering van projecten worden vaak traditionele disciplines gecombineerd met (bouw)methoden die energiezuiniger, slimmer, en goedkoper. Dit alles aangepast op de specifieke uitgangspunten van het desbetreffende werk. Innovatief van plan tot uitvoering dus.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld