BOXER 200 VOOR DUURZAME MISSIE VAN SCHIMMEL TECHNIEK

| Duurzaam is voor Schimmel veel meer dan een woord. Het is het bewustzijn dat een comfortabele toekomst niet los kan worden gezien van onze acties en keuzes hier en nu. Met de Conrad Boxer 200 handelt de organisatie in het nu.

Schimmel Techniek is breed gecertificeerd als installateur, leverancier van duurzame technieken én opleider. De organisatie uit Barneveld wil de impact op het milieu blijvend verminderen en met verschillende oplossingen blijvend comfort bieden. Daarom wordt doorlopend geinvesteerd in slimmere technieken, beter werken en meer kennis. Duurzaam is dus veel meer dan een woord. Het is een bewustzijn dat een comfortabele toekomst niet los kan worden gezien van onze acties en keuzes hier en nu. En vervolgens het daarnaar handelen. Blijvend. Bij Schimmel lopen ze niet weg voor de verantwoordelijkheid, zij weten welke rol ze willen spelen.

Sinds afgelopen week zijn de boormeesters los met hun eerste boormachine, de Conrad Boxer 200. De eerste twee boorlocaties zijn al succesvol aangepakt. Met de Boxer 200 heeft Schimmel een krachtige boormachine in handen die duidelijke toegevoegde waarde biedt in de doelstellingen en de gewenste comfortabele toekomst.

Schimmel on the road

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld