BOXER 200 VOOR Bronboringsbedrijf ENTER

| Bronboringsbedrijf ENTER uit de gelijknamige plaats in Twente ontving afgelopen week haar felrode Boxer 200. Na de Boxer 150 in 2016 en een eerdere Boxer 200 in 2019 is dit de derde machine die de organisatie bij Conrad heeft laten produceren.

Bronboringsbedrijf Enter is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van aardwarmte installaties, beregeningssystemen, brandputten, waterputten en ontijzeringssystemen. Enter werkt zowel voor de zakelijke als particuliere markt en heeft haar thuisbasis in het Twentse Enter. De rode boormachines van deze relatief jonge organisatie zie je steeds vaker en met die kleur vallen ze wel op ook.

Deze nieuwe Boxer 200 is een complete boorinstallatie met een dieselmotor naar de laatste emissie-eisen. De machine is opgebouwd op een rupsonderstel met draaikrans en is op deze wijze eenvoudig te manoeuvreren en dus heel geschikt voor de kleinere ruimtes. Hiernaast is de Boxer 200 uitgerust met een lier met 250 meter kabel voor het handelen van het collectorgewicht. Een smart oplossing die op jaarbasis de nodige kosten bespaart. De vetsmering gebeurt centraal via een ingenieus leidingensysteem met pomp.
Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld