BOUTENGEOTRON NEEMT EERSTE BOXER 200 IN GEBRUIK

| Specialist én partner in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten BoutenGeotron nam deze week de eerste van twee nieuwe Conrad Boxers 200 in gebruik. Deze machines worden ingezet bij het installeren van warmtelussen.

Conrad leverde afgelopen jaar al vele Boxers 200 in de nog altijd groeiende markt in gesloten bodemenergie systemen. En ook voor BoutenGeotron staat een tweede installatie op de planning. De vraag naar boorinstallaties en boormeesters is groot.

BoutenGeotron ondersteunt bedrijven en overheid van grondige bodemanalyses tot boorwerk en bemalingen in het veld: het bedrijf uit Beuningen verzorgt het complete pakket. De organisatie komt voort uit een fusie tussen grondwaterspecialist Bouten, dat al in 1923 met haar werkzaamheden startte, en geotechnisch en milieukundig onderzoeksbureau Geotron voor het serieuze boorveldwerk. Deze gezamenlijke en maatgerichte aanpak zorgden al snel voor klandizie van aannemers, overheden, ingenieursbureaus, zandwinnaars, bouw- en baggerbedrijven, in Nederland en inmiddels ver daarbuiten. De nieuwe Conrad Boxers worden ingezet bij het installeren van warmtelussen en gaan de organisatie helpen verder te groeien.

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3-organisatie. Zes ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Elk met een eigen specialisatie: het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen, gebiedsontwikkeling, logistiek en boortechniek. Duurzame gebiedsontwikkeling staat in alle werkzaamheden centraal. Voor nu en voor de toekomst.Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld