Aangeboord vanuit het verre oosten

| ​Begin dit jaar informeerden we u over aan aantal installaties die verscheept zijn naar Indonesië. Na aflevering zijn onze monteurs eind februari op locatie geweest om de drie stuks Boxer 150 in bedrijf te stellen.

Nadat de machines door onze monteurs weer opgebouwd waren, in verband met de demontage voor transport, konden de lokale werknemers voor het eerst kennismaken met deze nieuwe installaties voor de exploratie werkzaamheden.

Onder begeleiding van onze monteurs en pulsboor specialist Pieter Sijben zijn de eerste boringen uitgevoerd in een gebied wat reeds grotendeels afgegraven is als gevolg van de tinmijnbouw. De gemaakte boringen moeten uitwijzen hoeveel reserves tin mineraal er nog aanwezig zijn in dit gebied. Ook de mogelijkheden om met de installatie kernboringen te maken zijn uitvoerig getest.

Na een aantal succesvolle proef boringen te hebben gemaakt zijn onze monteurs weer huiswaarts gekeerd. De klant heeft de drie installaties ondertussen volop in gebruik. Dit tot volle tevredenheid van de klant die ons regelmatig op de hoogte houdt van de behaalde boordieptes en productie resultaten.

Begin juni gaan onze monteurs wederom naar Indonesië, ditmaal om de Geotin 3 boorinstallatie in bedrijf te stellen.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld