SUMMER DRILL | KEEP MOVING

| De zomervakantie is voor velen nog in volle gang. Inmiddels zijn we bij Conrad weer op volle kracht aan de slag en vordert het nieuwe pand voor verspaning en constructie.

De afgelopen maanden waren weer druk, het ging snel. Onze organisatie groeit en dat mogen we sinds dit jaar doen met twee iconen in ons assortiment van grondboorinstallaties. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe productlijnen: Kefdrill en Wizard. Maar ook de productie van onze bestaande boormachinelijn liep gewoon door. Zo leverden we prachtige nieuwe machines af aan o.a. Koop, Theo van Velzen en Sijben. En we hielpen onze opdrachtgevers in Nederland en buitenland met service op maat.

Met de groei komt ook de huisvesting. We attenderen u graag op het feit dat wij rond de jaarwisseling onze Open Dag in Emmeloord organiseren. U ontvangt hier binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor. Op deze dag nemen we u graag mee langs onze customer journey door het vernieuwde hoofdgebouw, inclusief ons eigen Conrad Café en door het compleet nieuwe pand voor verspaning en constructie.

WORK HARD | PLAY DART ... ehhh HARD


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld