​SALES ENGINEER INTERNATIONALE MACHINEBOUW

| Word jij blij van de machinebouw, heb je een aantal jaren ervaring in de sales en bouw je graag mee aan de internationale groei van Conrad? Kom ons dan eens overtuigen!

Het gaat hard bij Conrad, mede door de continue groei in de sectoren bouw en geothermie. Ook in deze tijd waarin het allemaal passen en meten is, draaien we volop door. In de afgelopen vijf jaar verdrievoudigden we de productie en de capaciteit en verdubbelde het team. Nationale en internationale opdrachtgevers ervaren de meerwaarde van custom verticale grondboormachines uit de Noordoostpolder. En die groei zetten we graag door.


Conrad in beweging

Conrad is een internationale, innovatieve machinebouwer uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verticale grondboorinstallaties op maat. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is. Bij Conrad vind je een team van meer dan 60 gedreven specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een efficiënte machine te bouwen en te onderhouden. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Functieomschrijving Sales Engineer
Als Sales Engineer ben jij de belangrijke schakel tussen de werkvloer en de klant. Jouw week is op z’n minst dynamisch. Je zoekt en bezoekt nieuwe opdrachtgevers in binnen-en buitenland, bent ons aanspreekpunt op internationale beurzen. Je schrijft offertes en denkt met zowel klant als engineering mee over maatwerk grondboormachines. Je hebt ervaring met het werken met CRM-systemen en jij weet mensen makkelijk mee te nemen. Samen met je collega’s blijf je verantwoordelijk voor het gehele proces, tot en met de aflevering en de eerste boring op locatie.

Je bent initiatiefrijk, energiek, oplossings- en klantgericht en hebt relevante aantoonbare kennis en ervaring. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een goed gevoel voor humor en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We verwachten een pro-actieve houding van je en vooral veel zelfstandigheid. Dat betekent trouwens niet dat je alles alleen hoeft uit te vinden. Hendrik Otten is je directe collega op de sales en General Manager Gert-Jan Karman stuurt de commerciële doelen aan. Maar je schakelt ook dagelijks met de afdelingen Engineering, Service en Nieuwbouw.

Functie-eisen & competenties

  • Je hebt minimaal een mbo-opleiding op technisch of commercieel vlak
  • Je hebt 3-6 jaar ervaring in de verkoop binnen een (internationale) technische productieomgeving, bij voorkeur binnen de projectmatige machinebouw
  • Je bent gedreven en proactief
  • Je spreek vloeiend Engels en bij voorkeur bovengemiddeld Duits
  • Je bent creatief, denkt in oplossingen en je denkt altijd servicegericht
  • Je houdt het overzicht, bent overtuigend staat stevig in je schoenen
  • Je bent een echte teamspeler, jij verbindt mensen en bedrijven
  • Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen

Wij bieden
- Een fulltime contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand en met de intentie voor langere tijd
- Een familiebedrijf met een wereldwijd unieke productlijn
- Maatwerk trainingen en een interne opleiding
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- Goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteer direct

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld ……

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld