OPEN DAYS CONRAD

| Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseerden we de Conrad OPEN DAYS in Emmeloord. Bijna 1.000 bezoekers bekeken de nieuwste boormachines, verschillende demonstraties en presentaties van onze leveranciers ... en ze ontmoetten het team.

Vanwege de bouw van onze nieuwe fabriek voor verspaning en constructie en de aanpassingen in de bestaande werkplaats nodigden we al onze relaties uit in Emmeloord. Twee dagen lang aanloop, gesprekken, open monden en complimenten. Klanten en leveranciers, partners en buren en de families van onze medewerkers. Want hoe mooi is het niet om te laten zien waar je werkt, of andersom, te zien waar je vader of moeder elke dag naartoe gaat?

We kregen de medewerking van zowel klanten als leveranciers. We werden in de gelegenheid gesteld bijna ons complete productaanbod te laten zien; van de Boxer 50 tot aan de Combi 500. Er werd een foodcourt ingericht en een grote tent geplaatst met bar en podium. En zaterdag 's avonds zorgde band Empire dat we allemaal uit ons dak gingen.

Het waren fantastische dagen en we willen dan ook alle bezoekers bedanken voor hun komst, namens het complete team van Conrad Stanen.

MEER DAN 2.500 EURO VOOR RONALD MCDONALD KINDERHUIS.
Heel erg bedankt voor al uw donaties. We zullen de cheque binnenkort officieel overhandigen. Natuurlijk kunt u uw gift altijd overmaken op rekeningnummer NL71RABO0130739839 op naam van Conrad Stanen onder referentie van OPEN DAGEN.

Tot snel!


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld