OEM OVEREENKOMST VOOR CONRAD

| Conrad is vanaf 8 april Original Equipment Manufacturer (OEM) van Volvo. We zijn nu officieel gemachtigd om Volvo motoren in te bouwen, te installeren en te onderhouden. Een nieuwe ontwikkeling waar we meer dan blij mee zijn. Gas erop.

Op donderdag 8 april tekenden we de zogenaamde OEM overeenkomst met Volvo Penta. We zijn nu Original Equipment Manufacturer. Conrad kan vanaf nu Volvo motoren inbouwen, installeren en onderhouden. Een mooie erkenning van onze kennis en kunde.

Volvo Penta is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld van motoren en aandrijfsystemen voor maritieme en industriele toepassingen. OEM koopt motoren van Volvo Penta voor de inbouw in de originele installatie in het kader van een afzonderlijke OEM-leveringsovereenkomst. OEM wil bepaalde aftermarket-onderhoudswerkzaamheden aan de Volvo Penta producten zelf uitvoeren. Het doel van de overeenkomst is het vaststellen van een samenwerkingskader voor aftermarket-diensten tussen OEM en Volvo Penta.

Op de foto zien we van links naar rechts Service Manager Volvo Penta Benelux Jan Willem van Laar, Dealer Business Manager Volvo Penta Europe Martijn Geerts, Andre Koopmans (Directeur PWR Motoren Zwartsluis) en Managing Director van Conrad Bram Muurlink.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld