Nederlandse klanten in de pijplijn

| In de afgelopen maanden zijn er weer orders binnengekomen bij Conrad Stanen voor het ontwerpen en bouwen van nieuwe grondboormachines voor de Nederlndse markt.

De firma Koelewijn te Bunschoten heeft opdracht gegeven voor de levering van een Boxer 200 op rupsonderstel. Deze machine zal veelzijdig inzetbaar zijn en is geschikt voor spuitboren, zuig- en luchtliftboren. Om de boringen vlot uit te kunnen voeren is gekozen voor een krachtige dieselmotor van 238 pk bij 2200 rpm om het hydraulisch systeem aan te drijven.

Zoals bij vrijwel alle machines die door Conrad geleverd worden is deze Boxer 200 uitgerust met een boorbuismanipulator en radiografische besturing. Samen met de Combi 300, die in juni 2011 afgeleverd is, is het machinepark van Koelewijn weer verder vernieuwd en gemoderniseerd en geschikt voor de toekomst.

Ook Van de Pol grondboringen in Dedemsvaart heeft een opdracht gegeven voor een Boxer 200. Deze machine is geschikt voor zuigboringen en luchtliftboringen. De machine is voorzien van een boorbuismanipulator en radiografische besturing. Ook zal een geavanceerd besturingssysteem geïnstalleerd worden om de functies van de machine te monitoren.

Er is door Van de Pol een machine ingeruild en deze machine zal door Conrad gemodificeerd worden. Er wordt een manipulator opgebouwd om de machine gebruiksvriendelijker te maken. Verder zullen er aanpassingen doorgevoerd worden zodat deze machine voldoet aan de standaard van Conrad Stanen. De aanpassingen worden doorgevoerd voor Van ’t Hof grondboringen te Oosterwolde die de machine aangeschaft heeft.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld