Marco Nijmeijer | Head of Workshop & Service Coördinator

| Marco Nijmeijer is Head of Workshop & Service Coördinator bij Conrad Stanen. Sinds 2008 heeft hij een cruciale rol in de vertaalslag van ontwerp naar productie en algemeen in het contact met leveranciers en opdrachtgevers.

Marco Nijmeijer is Head of Workshop & Service Coördinator bij Conrad Stanen. Sinds 2008 heeft hij een cruciale rol in de vertaalslag van ontwerp naar productie en algemeen in het contact met leveranciers en opdrachtgevers. Marco heeft de groei van de organisatie in de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en weet waar de kwaliteit van Conrad in zit.

“De klantspecifieke productie zorgt ervoor dat je als organisatie en dus als team alles weet van de machines. Je wilt het allerbeste leveren en de kennis en kunde die je binnen het bedrijf hebt delen. We weten dat we alleen door heel goed samen te werken een fantastische machine kunnen bouwen. We weten wat we aan elkaar hebben en waar we elkaar moeten vinden. We staan altijd klaar voor elkaar, maar ook voor de klant.”

Service staat hoog in het vaandel
“Wanneer een installatie op locatie niet doet wat ie moet doen, helpen we zo snel mogelijk. Ook bij boormachines die we niet zelf hebben gebouwd. Binnen Nederland zijn we gegarandeerd binnen enkele uren ter plaatse. Toch ligt de oplossing van een probleem niet altijd voor de hand. Het is soms puzzelen en testen voordat de machine weer aan het werk kan. En het komt natuurlijk ook voor dat je niet direct kunt repareren op locatie, maar dat er nieuwe onderdelen besteld moeten worden.”

“Eigenlijk zijn we altijd druk met oplossingen bedenken, zowel op korte als op lange termijn.”

De dynamiek van productie op maat
“In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de constructie, verspaning en assemblage van de machines. Kortom, de bouw van nieuwe en het onderhoud en reparaties van bestaande machines. Geen enkele dag is hetzelfde en zelfs ’s ochtends weet ik vaak nog niet wat me allemaal te wachten staat. Maar dat maakt dit vak juist mooi. Ik houd van de dynamiek, de snelheid. Privé ook! In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen of motorrijden. Maar ik pak ook wel eens mijn rust hoor, bijvoorbeeld met sleutelen aan mijn cross kever. En eerlijk is eerlijk, ik loop in mijn pauzes graag even naar buiten om ontspannen met collega’s te ouwehoeren.”

“De dynamiek bij Conrad had ik trouwens al snel omarmd. Toen ik net kwam kijken, haalden we een prachtige, maar grootse opdracht uit Indonesië binnen. Wat we toen in korte tijd hebben gerealiseerd, daar neem ik nog steeds mijn pet voor af. Eigenlijk zijn we altijd druk met nieuwe uitdagingen. We zijn nu naast de productie bezig met de nieuwe inrichting van de werkplaats en de nieuwbouw voor constructie en verspaning. Tegelijkertijd maken we slagen in de automatisering van de processen. Nooit een saai moment bij Conrad.”


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld