Mannen van Staal omarmen actie "stoel voor Fleur"

| 12 ondernemers uit de staalindustrie in de Noordoostpolder, waaronder Bram Muurlink van Conrad Stanen, hebben de actie “Stoel voor Fleur” omarmd. Fleur is gehandicapt en sport graag mee, maar heeft hiervoor een speciale stoel nodig.

De “Mannen van Staal” sponsorden ooit een groot reclamebord op het voetbalveld in Emmeloord. Daarna werd met elkaar afgesproken drie keer per jaar een goed doel te steunen. De voorwaarde: minimaal 6 ondernemers doen mee aan de actie.

Er was geen twijfel toen Lucien, een van de “Mannen van Staal”, de actie “Stoel voor Fleur” op de speciale app plaatste. Alle “Mannen van Staal” zegden onmiddellijk hun deelname toe. Op die manier kon er een bedrag van 1.200 Euro toegevoegd worden aan het totale sponsorgeld, terwijl Fleur van een vakantie en een training genoot.

Sportbeleving
Er is in Nederland een aantal gehandicapte kinderen, dat niet in staat is om daadwerkelijk zelf te sporten (lees deel te nemen aan een triathlon), maar wel intens geniet van de beleving van de triathlon sport. Landelijk hebben we deze kids leren kennen via de uitzendingen van de EO met “Rennen voor Twee” en via de deelname van de teams van The Lighthouse Foundation in vele wedstrijden in Nederland.

The Lighthouse Sports Foundation
The Lighthouse Sports Foundation stelt zich ten doel om: "Kinderen met speciale behoeften de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan (sport)evenementen. Dit zodat de kinderen het plezier van het samen sporten kunnen ervaren en kunnen participeren in voor anderen zo vanzelfsprekende activiteiten. Maatschappelijk creëert de stichting draagvlak voor acceptatie en integratie van speciale sporters in reguliere wedstrijden en evenementen."

Een prachtig gedachtengoed en met de Paralympics op de agenda zeer actueel.

Meer over de Stoel voor Fleur

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld