​GEZOCHT: HBO’ER TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE MET EEN EIGEN MENING

| Ben jij bezig met je derde of vierde jaar hbo-bedrijfskunde en ga je aan op innovatie, machinebouw en duurzaamheid? Mooi! We hebben bij Conrad namelijk een hele toffe (afstudeer)opdracht klaarliggen. Maar die kan niet iedereen aan.

Bel ons even vanaf je badlaken voor een afspraak. Je start pas in september, dus dan kun je eerst nog even van de zon genieten.

Wie is Conrad dan?

Onze commerciële tekst? Conrad is een innovatieve machinebouwer uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verticale grondboorinstallaties op maat. Conrad ontwikkelt grondboorinstallaties voor de internationale markt die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort.

Race je liever in anderhalve minuut door het pand met onze SPEED DRONE .... kan ook hoor.

En even niet commercieel: we zijn gewoon een gaaf machinebedrijf uit de polder dat lekker aan het groeien is. Mooie sfeer, harde werkers, lekkere barbecues en een biertje uit de fles op vrijdag. Bij Conrad werken we met een team van zo’n 70 specialisten, mannen én vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een efficiënte machine te bouwen en te onderhouden. Onze samenwerking is intensief en direct, we houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Opdrachtomschrijving ... waar hebben we jou voor nodig?

De full-service (FSC) en onderhoudscontracten (OHC) zijn een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Ieder moment dat een machine niet werkt, loopt onze klant omzet mis. Met periodiek onderhoud en met 24-uurs-service houden we de installaties maximaal operationeel. Hiervoor zijn data-analyse, inzicht in processen en heldere afspraken noodzakelijk. En daar kom jij om de hoek kijken.

We willen namelijk af van de onduidelijkheid over wat wel … en wat niet binnen een onderhoudscontract valt. En waarom we in praktijk altijd meer doen voor de klant dan dat we in de contracten hebben vastgelegd! We weten welke werkzaamheden we moeten uitvoeren binnen een onderhoudsbeurt, hoeveel tijd we hiermee kwijt zijn en welke kosten we hiervoor moeten doorrekenen. Toch loopt het proces anders. Met uitgebreide analyses op technisch en commercieel vlak en een bedrijfskundig aanbevelingsrapport zorg jij voor helderheid. Jij forceert tactisch de keuzes die Conrad moet maken en zorgt mede daardoor voor structuur en een verbeterde efficiënte.

Je werkt zelfstandig aan deze opdracht vanuit de afdeling engineering. De General Manager en Head of Service zijn je directe sparringpartners, klinkt wel aardig toch?

Deze opdracht vergt een helicopterview en inzicht op bedrijfskundig niveau. Simpel gezegd, je moet het grote plaatje kunnen zien. Wedden dat een sterk analytisch vermogen en een duidelijke eigen mening helpen?

Functie-eisen & competenties

Je bent bezig met een derde- of vierdejaars hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde

Je bent analytisch en communicatief sterk

Je bent gedreven en proactief

Je houdt het overzicht en staat stevig in je schoenen

Denk jij dat je een opdracht als deze al aankunt? Bel dan met Gert-Jan Karman - General Manager – (06-22 03 43 04) en maak een afspraak in ons gloednieuwe Conrad café. Hij vertelt je alles over de opdracht en jij kan meteen sfeer snuiven en je mening vormen.

Solliciteer direct

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld ……

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld