EERSTE BOORMEESTER TRAINING IN 2020

| Op dinsdag 7 januari j.l. meldde het team van Nathan zich met twintig man sterk voor de masterclass boormeester in Emmeloord. In de eendaagse training werden alle componenten en de handelswijze van de Conrad grondboorinstallaties behandeld.

Als boormeester wil je weten wat je onder de kap van je grondboorinstallatie hebt zitten. Wat zijn de do's & don'ts? Welke mogelijkheden zijn er en hoe maak je hier optimaal gebruik van. In een eendaagse training neemt onze Electrical Engineer Robin Staes boormeesters van over de hele wereld mee langs de grondboorinstallaties van Conrad, van de motor tot aan boorkop en van het compleet hydraulische systeem tot aan de manipulator, geen zekering wordt overgeslagen.

Vorig jaar was het team van Remon te gast aan de Escudo in Emmeloord. In 2020 is de eerste training alweer afgerond voor de mannen van Nathan. En dat is niet voor niets. De training maakt de boormeesters en daarmee de organisatie zelfstandiger. Door op de juiste wijze om te gaan met de machines en onderdelen, kun je langer en efficienter werken. Eventuele bottlenecks kunnen op locatie al worden opgelost waarmee direct tijdwinst wordt behaald. Bovendien is de boormeester na de training in staat om gedetailleerder te communiceren over de machine met de service- en onderhoudspecialisten van Conrad.

ONDERWERPEN TRAINING

1.Motor
2.Hydraulisch systeem
3.Vetsmering
4.Scanreco afstandsbediening
5.Zekeringen
6.Mast en translatie
7.Rupsonderstel en stempels
8.Lier en jib
9.Boorkop
10.Eleveren
11.PU/PD
12.Wisselklok
13.Afvangklem
14.Klemhanden
15.Auto pressurize
16.Lampenstapel
17.Manipulator arm
18.Boorbuizenrek
19.Pomp
20.Scherm
21.Service / Onderhoudscontract
22.Storing

Wil je ook het optimale uit je Conrad boorinstallatie halen? Neem dan contact met ons op en boek een trainingsdag voor jouw team of schrijf je in voor 1 van de open trainingsdagen in 2020. You know the drill!


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld