​DE WERELD ROND ALS ALLROUND SERVICEMONTEUR

| Als Allround Servicemonteur richt jij je op de service en (preventief) onderhoud aan geleverde grondboormachines. Op locatie in Nederland maar ook in België, Denemarken, Duitsland en gewoon in de werkplaats van Conrad in Emmeloord.

Conrad groeit! En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Per direct.

Conrad
Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad vind je een kleine groep (ong. 25) harde werkers, specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd, maar we servicen ook klanten met andere merken grondboormachines. Er staat dus niet voor niets allround in je functie. Jij richt je op de service en (preventief) onderhoud aan geleverde grondboormachines. Op locatie in Nederland maar ook in België, Denemarken, Groot Brittannië, Duitsland en gewoon in de werkplaats van Conrad in Emmeloord. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch, pneumatisch en elektrisch van aard zijn. Je analyseert storingen, repareert, reviseert en modificeert. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als Servicemonteur werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Service Coördinator.

Jij hebt
- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Een nieuwsgierige aard en positieve instelling
- Een hoge mate van zelfstandigheid
- Een gezond lijf en een ondernemende geest

Opleiding
Bij voorkeur heb je een relevante beroepsopleiding op MBO niveau en aanvullende, op het werk gerichte, cursussen gevolgd. Maar het belangrijkste vinden we dat je past in het team. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet persé voor de eerste, maar voor de beste.

Wij bieden
- Een contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand, met de intentie voor langere tijd
- Een familiebedrijf met een unieke productlijn
- Maatwerk cursussen en een interne opleiding
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een internationale werkomgeving

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Stuur je sollicitatiebrief voor 30 april naar Linda Klaster (L.Klaster@Conrad-Stanen.nl).


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld