DE TWEEDE KEER BAUMA

| Het zal je niet ontgaan zijn. Conrad staat weer op de grootste bouwbeurs van de wereld: Bauma. Met meer dan 600.000 m2 standruimte, 3.500 exposanten en bijna 600.000 bezoekers uit meer dan 200 landen een gigantisch event. Maar waarom zijn wij er bij?

Een beursdeelname is geen "walk in the parc". Wanneer je besluit om te exposeren, dan komt daar veel voorbereiding bij kijken. Maar voordat je dat doet, is het essentieel om te bepalen waarom je eigenlijk mee doet. We nemen je graag mee in onze Bauma-reis.

Drie jaar geleden stonden we voor de beslissing. Gaan we naar Bauma in München? We kenden de beurs, uiteraard. De grootste bouwbeurs van de wereld zie je niet zomaar even over het hoofd. veel van onze klanten en leveranciers kennen de beurs ook. Hier komt de internationale markt samen, hier wordt business gedaan. Met Conrad bewogen we al in dat speelveld. We doen tenslotte al meer dan een eeuw lang zaken over de hele wereld. Belangrijker nog: we zijn marktleider in klant specifieke grondboormachines.

Een passende smoel voor Conrad

Tot en met 2015 lieten we echter nog niet zoveel van onszelf zien. Natuurlijk hadden we een website en bezochten we beurzen. Maar we hadden nog niet dat internationale imago. En ook al willen we onszelf helemaal niet te veel op de borst kloppen. We mochten best wat meer gezien worden. Begin 2016 startten we daarom met een nieuwe huisstijl. Het bekende logo bleef grotendeels bestaan, maar de website en het drukwerk, zoals de brochures, kregen een complete metamorfose. En we produceerden een bedrijfsfilm die impact maakte. Deze nieuwe uitstraling presenteerden we vol vertrouwen in München. Dit was Conrad. De maatwerkspecialist in verticale grondboormachines. Het doel: internationale aandacht, een grotere klantenportefeuille en een stap zetten richting de toekomst.

Conrad op de beurs

Het legde Conrad geen windeieren. De beurs was succesvol en bovendien een prachtige ervaring. Maar we leerden ook wat bij. De voorbereiding kon beter, de impact is nog groter dan we hadden verwacht en gehaktballen en bier zijn altijd lekker. Een jaar geleden hadden we de keuze: opnieuw naar Bauma of thuisblijven. We kozen bewust voor optie 1. Waarom? We zijn een pad ingeslagen dat we willen volgen. We hebben geïnvesteerd en zijn de afgelopen jaren gegroeid. Zowel qua pand, team en productiecapaciteit. En dat willen we voortzetten. Een gezonde orderportefeuille is noodzakelijk voor de toekomst. En de besluitvorming op het gebied van grondboor installaties duurt doorgaans langer dan een paar maanden. We bereiden ons voor op de toekomst. En dat kunnen we alleen met een groot netwerk van leveranciers en opdrachtgevers.

En nu, deze week, staan we er weer. In München, tussen al het geweld. Met een stand in onze eigen stijl, vier prachtige machines, met de rotatietafels en natuurlijk met een bar met bier en ballen. De voorbereiding verliep goed, beter dan de eerste editie. En ook de eerste dag ging fantastisch. Maar het blijft opletten op al die details. Ondertussen genieten we van al die mooie gesprekken en de reacties op en aandacht voor onze machines. En in Emmeloord? Daar wordt door het team keihard doorgewerkt aan de de realisatie van nieuwe machines en aan de service voor onze trouwe klanten.

Grüße aus Deutschland (und den Niederlanden)TRAILER BAUMA 2019

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld