Controller bij Conrad

| Vind jij het leuk hét financiële geweten te zijn voor onze groeiende onderneming? Als sparringpartner voor onze DGA en als lid van het MT geef je gevraagd en ongevraagd advies, signaleert en denkt proactief mee in de groei van Conrad.

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klant specifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is!

Bij Conrad kom je terecht in een hecht team van 40- 50 harde werkers. Specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen en alles wat daarbij hoort. De teams werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is het uitgangspunt.

Functie

Wat ga je doen?
Conrad maakt een stormachtige duurzame ontwikkeling door en produceert daarom ieder jaar meer grondboormachines. Dat betekent meer druk op de financiën en als controller draag jij de verantwoordelijkheid om dit naar een hoger niveau te brengen. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies, signaleert en denkt proactief mee in deze groei. Ook fungeer jij als sparringpartner voor de directeur groot aandeelhouder (DGA) en ben je lid van het directieteam (MT).

In deze uitdagende positie ben jij bij Conrad het financiële geweten. Hierbij draag je een brede verantwoordelijkheid over de financiële administratie, de WBSO, verzekeringen, rapportages, BTW- en CBS aangiften, liquiditeitsprognoses en de jaarrekening.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Jij bent toegankelijk voor jouw collega’s en beweegt je als teamspeler makkelijk over de werkvloer. Als controller creëer jij de nodige daadkracht en charisma om zaken gerealiseerd te krijgen van collega’s en andere afdelingen. De cultuur bij Conrad is direct, dus je dient stevig in je schoenen te staan. Ook houd je wel van een geintje.

Daarnaast heb jij
- een minimaal afgeronde hbo opleiding op financieel gebied
- goede beheersing van de Nederlandse taal
- minimaal vijf jaar relevante werkervaring
- affiniteit met ERP pakketten
- een enthousiaste (werk)houding
- de drang om te optimaliseren
- het talent om complexe financiële gegevens te doorzien.

Aanbod

Wat krijg je terug?
Als controller bij Conrad heb jij een veelzijdige functie binnen een internationaal hard groeiende onderneming in Emmeloord. Je krijgt de mogelijkheid de financiële afdeling naar een hoger niveau te brengen. Verder krijg jij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waar jij als financial jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.

Solliciteer direct

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld ……

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld