​CONSTRUCTIEWERKER VAN STAAL GEZOCHT!

| Vacature: Conrad groeit! En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Per direct. We zoeken een constructiewerker met een relevante afgeronde opleiding en diploma's op het gebied van hoogwaardige lastechnieken.

Conrad

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad vind je harde werkers, specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd. Dat betekent dat je als constructiewerker allround moet zijn. Je beheerst dan ook meerdere technieken en je denkt in oplossingen. Routinewerk kun je wel vergeten, elke dag is anders en verloopt anders dan je had bedacht. Je werkt systematisch en georganiseerd. Jouw werkplek ziet er gelikt uit. Bovendien let je op de veiligheid, voor jezelf en je omgeving. Je werkt zelfstandig en rapporteert direct aan de Werkplaatschef.

Opleiding en ervaring
Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op MBO-niveau 3 en je hebt minimaal een jaar of 3 ervaring opgebouwd. Je hebt ervaring met hoogwaardige lastechnieken zoals elektrisch, MIG/MAG of TIG.

Wat bieden we

  • Een contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand
  • Een contract voor onbepaalde tijd na het eerste jaar (bij wederzijdse tevredenheid)
  • Maatwerk cursussen en een interne opleiding
  • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een internationale werkomgeving
  • Een familiebedrijf met een unieke productlijn

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Stuur je sollicitatiebrief voor 25 februari naar Linda Klaster (L.Klaster@Conrad-Stanen.nl). Voor meer informatie over Conrad neem je natuurlijk een kijkje op www.conrad-stanen.nl.Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld