​CONSTRUCTIEWERKER GEZOCHT ... DAT LAS JE GOED!

| Conrad groeit! Ook in deze tijd waarin het allemaal passen en meten is, draaien we in aangepaste vorm door met de productie. We zoeken iemand voor de lange termijn, maar ook nu kunnen we jouw hulp keihard gebruiken. Per direct.

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad vind je ca. 50 harde werkers, specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd. Dat betekent dat je als constructiewerker allround moet zijn. Je beheerst dan ook meerdere technieken en je denkt in oplossingen. Routinewerk kun je wel vergeten, elke dag is anders en verloopt anders dan je had bedacht. Naast nieuwe machines, doen wij ook onderhoud en reparatie. Je kunt dus ook werken aan gebruikt materiaal. Je werkt systematisch en georganiseerd. Jouw werkplek ziet er gelikt uit. Bovendien let je op de veiligheid, voor jezelf en je omgeving. Je werkt zelfstandig en valt direct onder de chef Nieuwbouw.

Afdeling constructie
Staal is het meest gebruikte materiaal en af en toe komen er ook RVS of aluminium delen voorbij. Aan de hand van de gedetailleerde Solidworks-tekeningen die gemaakt worden door onze engineeringsafdeling en de toegeleverde materialen die zijn ‘gepickt’ door onze logistieke collega’s, stel je de producten samen om vervolgens af te lassen. Dit kan een compleet onderframe zijn waar je ruim 80 uur mee bezig bent of kleinere (deel)producten. Het team bestaat uit 3 ervaren collega’s en we beschikken over alle up-to-date lasapparaten en tools.

Opleiding en ervaring
Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op MBO-niveau en je wilt je graag verder ontwikkelen tot allround constructiewerker of je bent allround en zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Wat bieden we

  • Een contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand
  • Maatwerk cursussen en een interne opleiding
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een familiebedrijf met een unieke productlijn

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar de afdeling HR (HR@Conrad-Stanen.nl). Voor meer informatie over Conrad neem je natuurlijk een kijkje op www.conrad-stanen.nl.

Solliciteer direct

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld ……

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld